Hei kauhikset! :3

Minä ole taas täällä, mutta tällä kertaa en jatka tarinaani(jatkan ehkä huomenna) vaan minä kerron teille tämän hetken nukke haaveistani. Ja kuten voitte varmaan arvailla ne ovat MH ja EA-nukkeja. ;)

Yksi haaveitani, jota ehkä eniten haluasin on Catty Noir. :)

cattynoir-normal.jpg

Kuvahausta löysin hienon piirretyn kuvan ihanasta Cattystä! :3 Catty on yli söpö ja tykkää pinkistä kuten minä!;) Ja kissat on lempi eläimeni. <3 Cattyä toivon joululahjaksi, mutta saas nähdä saanko sitä, nimittäin toivon toisena vaihtoehtona...

Heath Burns & Abbey Bominable

heath%26abbey-normal.jpg

...Heathin! <3 Tämänkin kuvan löysin kuvahausta. Haluasin Heathin, koska minulla ei ole ollenkaan MH poikia vielä...ja Heath on hauska hahmo. ;3 Ja jos mietitte Abbeytä, se olisi isosiskolleni kustomointi nukke, sillä siskollani on jo Abbey.

Madeline Hatter

maddie-normal.jpg

Tämänkin söpöläisen löysin kuvahausta. Maddie on niin söpö, että ei voi vastustaa ja ainut EA-hahmo jonka haluasin, vaikka on muutkin hienoja, mutta en tiedä saanko Maddien..., noh eihän tämä kaunokainen ole vielä edes Suomessa, vaikkakin on jo monissa muissa maissa... O_o Mutta kerta kaikkisen söpö on Madie! <3 Ainiin, Maddie on Madelinen lempinimi, millä yleensä kutsun tätä söpöläistä.

Mitä nukkeja te haluasitte tällä hetkellä? Kertokaa kommentissa. :)

Hyvää viikon loppua kaikille, toivottaa nukkehullu Maddie! ;D